Suunnittelu palvelut

Osaajillamme on monipuolinen kokemus koneiden ja laitteiden mekaanisesta suunnittelusta aina esisuunnittelusta toteutussuunnitteluun ja asennusvalvontaan saakka. Vahvuuden varmistaa osaava henkilökunta, joka toimii lähellä asiakasta. Kustannustehokas organisaatiomme ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa luo näin pitkäaikaisia asiakassuhteita. Kehitämme joustavasti ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkainamme on johtavia kone- ja laiteteollisuuden vientiyrityksiä.

Mekaniikkasuunnittelu

 

Lujuuslaskenta

Palveluihimme kuuluu koneiden-, laitteiden- ja laitoksien suunnittelu sekä myös service- ja kunnossapitosuunnittelu. Laadimme myös kaiken tarvittavan dokumentaation. Hoidamme myös haluttaessa koko projektin esiselvityksestä aina asennusvalvontaan ja käyttöönotton saakka. Toimintaamme ohjaa ISO 9001-laatujärjestelmä joka takaa laadukaan palvelun. Tunnemme hyvin myös uusimmat valmistustekniikat. Huomioimme aina asiakkaamme tarpeet ja aikataulut, sekä niiden seuranta on meille itsestäänselvyys jokaisessa projektissamme. Käyttämiämme suunnitteluohjelmistoja ovat mm. AutoCAD, Autodesk Inventor, Creo, NX, PDMS ja SolidWorks.
 
Tarjoamme projektien ja viranomaisten vaatimat lujuuslaskennat ja laskentaraportoinnit kokeneiden ammattilaistemme vankalla kokemuksella.