Anteplan Oy jatkaa kasvua yrityskaupoin

Anteplan Oy on ostanut Porissa toimivan Insinööritoimisto Rautanen Oy:n liiketoiminnot. Kauppa vahvistaa Anteplanin osaamista erityisesti Länsi-Suomen alueen kasvustrategiassa. Kaupan myötä Insinööritoimisto Rautanen Oy:n henkilöstö siirtyy Anteplan Oy:n palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä 1.12.2021 alkaen. Insinööritoimisto Rautanen Oy:n toimitusjohtaja Tomi Rautanen jatkaa Anteplan Oy:n palveluksessa Engineering Managerina sekä toimii myös Anteplan Oy Porin toimipisteen esimiehenä.

”Olemme tehneet Insinööritoimisto Rautasen kanssa yhteistyötä ja tämän kokemuksen myötä uskomme, että tämä liiketoimintajärjestely palvelee kaikkia osapuolia”, toteaa toimitusjohtaja Heikki Siukkola, Anteplan Oy.

Toteutunut yrityskauppa on osa Anteplan Oy strategiaa kasvussa ja tulevaisuuden projektiliiketoiminta- alueiden vahvistamisessa. Anteplan Oy on kasvanut orgaanisesti ja nyt tulemme kasvattamaan toimintaamme myös strategisilla yritysjärjestelyillä, jotka tukevat kasvuamme niin maantieteellisesti kuin myös toimialallisesti.

Lisätietoja:
Anteplan Oy:n toimitusjohtaja Heikki Siukkola heikki.siukkola@anteplan.fi
puh.0400 652 840
Insinööritoimisto Rautanen Oy:n toimitusjohtaja Tomi Rautanen tomi.rautanen@rautanen.fi puh.0400 793 893

Anteplan Oy on laitteistojen ja laitoksien suunnitteluun, tuotekehitykseen sekä teknisen tuoteinformaation ratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Asiakkaina on johtavia kone- ja laiteteollisuuden vientiyrityksiä. Toimimme 40 insinöörialan ammattilaisen voimin. Toimipisteet Kouvola, Lahti, Tampere, Kotka, Joensuu ja Pori.

Insinööritoimisto Rautanen Oy on insinööritoimisto, joka työllistää 6 insinöörialan ammattilaista, joilla on kokemusta erityisesti kuljettimien ja kuljetinjärjestelmien suunnittelusta sekä turvajärjestelmistä ja kokonaisten kuljetinjärjestelmien layout ratkaisuista. Yrityksen toimipiste on Pori.